Soojavaheti BK-15/1500

  • Võimsus 13 kW
Hind: 700 €
Järelmaksuvõimalus!
Maksa kolmes osas ~ 3 X 233.00 € või 30 päeva hiljem. Loe veel
Kuumakse alates 23.89 € Vali sobiv periood
Olen huvitatud - kontakteerun

Gree 9 kW ja Gree 16 kW õhk-vesi tüüpi soojuspumbad on võimalik  ühendatud mahutisse paigaldatud kuumagaasi spiraaliga. Nimetatud lahendus sobib vesitsirkulatsioonil põhinevatele ca 80-250 m2 küttepinnaga vesiradiaator küttesüsteemidele ja 100 – 350 m2 põrandaküttele.

Kui köetav pind on suur, võib mahutisse paigaldada ka kaks spiraali, mõlema spiraali külge kinnitatakse sellisel juhul eraldi soojuspump.

Soojavaheti BK-15/1500 kuuma gaasi vasest spiraal sobib otse Akvatermi mahutisse ja ühendusdetaili abil peaaegu kõikidele olemasolevatele mahutitele. Mahutisse tehakse ühendamisdetaili jaoks 200 mm läbimõõduga ava.

Spiraali pikkus (kõverdatuna ja venitatuna) koos äärikuga on 1050 mm (täispikkus 15.0 m). Vasktoru läbimõõt on  22 mm. Gaasi rõhk on 40 bar, seega tarbeveespiraalid ei sobi ühendamiseks soojuspumbaga, kuna nende lubatud töörõhk on 10 bar. Kuuma gaasi spiraal ühendatakse soojuspumbaga  jootmise teel.

Käesolev kuuma gaasi spiraal on mõeldud kasutamiseks koos Gree 9 kW ja Gree 16 kW õhk-vesi tüüpi soojuspumbaga. Küttekulud vähenevad  50-70 % võrra.

Kogu tarnepakett. Kuuma gaasi spiraal ja vajadusel ühendusdetail. Spiraali pikkus saabudes on u. 80 cm, soovitame spiraali paigaldamise ajal võimalikult pikaks venitada (vt. allolevat pilti, u. 1 m). Spiraali on soovitatav mahuti sees ülespoole painutada.

Esimesel pildil on standardne kuuma gaasi spiraal, mis kinnitatakse otse Akvatermi või Haato mahutisse, millel on hooldusluuk. Teisel pildil on näha ka ühendamisdetaili. Kolmandal pildil on näha, et spiraali saab vajadusel ka painutada.

soojavaheti-3   soojavaheti-2  soojavaheti-4

Mahutis olev hooldusluuk. Kuuma gaasi spiraal paigaldatakse selle luugi avasse. Kui mahutil hooldusluuk puudub, tellige lisaks ühendamisdetail.

soojavaheti-5

Kuuma gaasi spiraali paigaldamine hooldusluugi avasse.

soojavaheti-6

Hooldusluugi avasse paigaldatud kuuma gaasi spiraal. Kuuma gaasi spiraali külge saate paigaldada  soojuspumba.

soojavaheti-7

Kuuma gaasi spiraaliga ühendatud õhk-vesi tüüpi soojuspump. Üleval paikneb andurliitmik, mille külge on kinnitatud rõhumahutiandur.

soojavaheti-8

Kuuma gaasi spiraaliga ühendatud õhk-vesi tüüpi soojuspump 5500E.

Järelmaks

Kui soovite osta toote järelmaksuga, siis kirjutage tellimuse lisainfosse enda isikukood, soovitud sissemakse ja periood.

Kontakt

Toode:

    Toode

    Toote URL

    Nimi*

    Email*

    Telefon*

    Kirja sisu